12 idei creative pentru reutilizarea blugilor vechi     Pentru început aÈ™ vrea să definim termenul de blugi, pentru a È™ti, pentru o...

Cum sa reutilizezi blugii folositi - partea 1

12 idei creative pentru reutilizarea blugilor vechi


    Pentru început aÈ™ vrea să definim termenul de blugi, pentru a È™ti, pentru orice eventualitate, despre ce merge vorba în acest articol.

     Deci, Blugii  sunt pantaloni strâmÈ›i făcuÈ›i dintr-un material numit Denim (făcut din bumbac), rezistenÈ›i, în general având culoare albastră, care mai poartă denumirea È™i de jeans.

      Sunt sigură că acasă undeva prin dulap ai È™i tu blugi pe care nu-i mai porÈ›i. Poate È›i-ai dori să-i arunci la gunoi sau îți e milă de ei, dar nici să-i porÈ›i nu mai poÈ›i. 
Venim cu soluția!!!

      ÃŽn imaginile ce urmează îți prezentăm câteva idei cum ai putea să utilizezi blugii vechi pentru crearea unor lucruri noi.

1. O fundiță stilată ar putea fi un accesoriu binevenit pentru orice lucru, important să-l utilizezi cu gust.

idei pentru confectionarea banturilor

 2. O geantă veche poate suporta È™i ea o intervenÈ›ie radicală. ÃŽÈ›i place forma ei, dar deja e uzuta pe alocuri atunci îmbrac-o în jeansul de care nu mai ai nevoie. Va arăta cool È™i original!

idei pentru confectionarea gentiilor


 3. Gulere detaÈ™abile. Iată încă o idee utilă pentru blugii tăi, căci acum aceste gulere sunt în vogă, ai nevoie doar de puÈ›ină imaginaÈ›ie pentru a pune în valoare bucata de material.
 Aici poÈ›i vedea modul de lucru.


idei pentru crearea gulerol detasabile

4. Ești originală și apreciezi munca manuală, atunci acești cercei te vor scoate cu siguranță în evidență.

idei pentru disign-ul cerceilor

 5. ÃŽn cazul în care totuÈ™i È›ii la blugii tăi, dar te-au plictisit È™i îți doreÈ™ti o schimbare la ei, aceasta ar fi soluÈ›ia.
Improvizează și Colorează!

cum coasem pantaloni

6.  O idee cunoscută de majoritatea este să faci din pantaloni - fustă.
Dacă îți e frică să încerci singură, atunci apelează la sfatul unei croitorese.

cum croim o fusta

Sper ca articolul dat să te ajute să găsești soluția potrivită pentru blugii tăi, care abea așteaptă să fie folosiți util.

Un comentariu:

Daca ai intrebari, sugestii, pareri, nu ezita sa-mi scrii :)