Ingrediente: 400 ml frisca 3 oua 200 gr zahar esenta de vanilie 500gr visine 150 gr zahar cu pectina (poate fi folosit si zahar...

Inghetata de visine

Ingrediente:

400 ml frisca
3 oua
200 gr zahar
esenta de vanilie
500gr visine
150 gr zahar cu pectina
(poate fi folosit si zahar normal)







Preparare:


Visinele desamburite se pun la fiert impreuna cu zaharul cu pectina pentru 5 min.

Ouale si zaharul se fierb pe baie de apa pana se spumeaza
Frisca se bate spuma.

Peste frisca batuta spuma adaugam compozitia de ou si zahar rece, esenta de vanilie si visinele scurse de siropul format. Se amesteca bine si se pune in caserole la frigider. Dupa 4 ore se scoate si se mixeaza bine cu ajutorul robotului de bucatarie. Se tine la frigider pana in momentul serviri.

P. S: Cei care poftesc la o inghetata de visine pot folosi visine conservate la borcan






0 comentarii:

Daca ai intrebari, sugestii, pareri, nu ezita sa-mi scrii :)