![]() |
Desert - Branza in ciocolata si fructe |
Astazi vom pregati un desert din branza de vaca in ciocolata si cu fructe in conditii casnice.
Iata de ce vom avea nevoie:
- 100 g. ciocolata
- 2-3 linguri de zahar
- 200-500 g. de branza de vaca
- fructe (in cazul nostru kiwi si visina congelata)
Modul de preparare
Pasul 1
Topim ciocolata intr-o baie de aburi sau in cuptorul cu microunde, apoi cu ajutorul unei periute din silicon ungem cu atentie formele pentru ciocolata. Nu zgarciti stratul de ciocolata, lasati-l sa fie un pic mai gros.
Dupa ce toate formele au fost acoperite cu ciocolata, le punem in frigider pentru a lasa ciocolata sa se intareasca.
![]() |
Topim ciocolata |
![]() |
Ciocolata topita |
![]() |
Forme unse cu ciocolata |
![]() |
Forme unse cu ciocolata |
Pasul 2
Intre timp ce ciocolata se raceste, pregatim umplutura cu branza. Adaugam intr-un bol branza si zaharul, apoi cu ajutorul unui blender amestecam bine pina se omogenizeaza.
![]() |
Amestecam branza cu zahar |
Pasul 3
Curatim fructele de coaja, apoi le maruntim.
Scoatem din frigider formele cu ciocolata si incepem sa le complectam cu umplutura pregatita. Daca nu doriti sa umpleti formele cu straturi (la inceput brinaza, apoi fructele) puteti sa amestecati branza cu fructe.
Scoatem din frigider formele cu ciocolata si incepem sa le complectam cu umplutura pregatita. Daca nu doriti sa umpleti formele cu straturi (la inceput brinaza, apoi fructele) puteti sa amestecati branza cu fructe.
Dupa ce am adaugat umplutura, acoperim formele cu inca un starat de ciocolata. Formele le punem din nou in frigider pentru a se raci ciocolata. Ciocolata se intareste in circa 5 minute.
![]() |
Fructe maruntite |
![]() |
Adaugam umplutara in forme |
Si desertul este Gata! Cu atentie scoateti desertul din formele de silicon si POFTA BUNA!
![]() |
Pofta Buna! |
0 comentarii:
Daca ai intrebari, sugestii, pareri, nu ezita sa-mi scrii :)