De multe ori apare problema ce cadou sa oferim parintilor, buneilor , persoanelor dragi noua. Ne dorim sa-i impresionam si sa aiba f...

Cum facem un arbore ginealogic

     De multe ori apare problema ce cadou sa oferim parintilor, buneilor, persoanelor dragi noua. Ne dorim sa-i impresionam si sa aiba folos din cadoul respectiv. 
    Astazi am sa va invat cum sa confectionam un arbore ginealogic, care este o idee originala si foarte utila, dupa parerea mea, este un tablou cu un arbore ginealogic format din fotografiile generatiilor. Avem nevoie de timp si rabdare pentru aceasta capodopera, ce cu siguranta va impresiona pana la lacrimi persoanele benefiaciare. Nu va zgarciti de efort, caci cu siguranta merita sa daruiti clipe frumoase persoanelor dragi. Tabloul format din fotografiilor strabunilor poate fi si un element  special pentru design-ul casei dvs. Puneti imaginatia in aplicare!
     Pasii ii urmati conform imaginilor de mai jos cu explicatiile respective.

1. Formati din gips formele copacului

arbore ginealogic din portrete

2. Formati cutia-rama in care veti  aseza copacul. Daca nu o puteti face singuri, puteti apela la ajutorul unui tamplar.

arbore ginealogic din portrete

5. Frunzele le puteti confectiona din carton colorat. Important sa aranjati fotografiile conform generatiilor, la baza copacului sunt copii, familia proprie, apoi urmeaza pe ramuri separate parintii mamei si parintii tatalui si tot asa mai departe. Marimea copacului poate fi diferita in dependenta de dorintele proprii, dar si formale acestuia depinde de imaginatia voastra.

arbore ginealogic din portrete


4. Asezati cu grija copacul in cutie si intariti-l bine pentru a evita deteriorarea acestuia

arbore ginealogic din portrete


arbore ginealogic din portrete

    

arbore ginealogic din portrete

0 comentarii:

Daca ai intrebari, sugestii, pareri, nu ezita sa-mi scrii :)