In acest articol vei afla cum sa confectionezi flori artificiale din hartie colorata pentru decorul casei tale! Uneori florile arf...

Cum sa-ti decorezi casa cu flori artificiale

In acest articol vei afla cum sa confectionezi flori artificiale din hartie colorata pentru decorul casei tale!



Uneori florile arficiale impodobesc incaperile mult mai frumos si pentru un termen mai indelungat decat florile naturale. Da, florile naturale au frumusetea lor nemarginita, dar pentru un efect mai indelungat, acestea trebuie crescute in ghivece, caci rupte splendoarea lor va tine cateva zile. Pentru gospodinile ce nu au timp sa steie numai in flori, propun sa confectionati flori artificiale, de care nu ve-ti avea grija ca se vor usca. 
Aranjate intr-o vaza pe fereastra, masa sau chiar atarnate in ghivece afara, florile artificiale vor ramane mereu frumoase, plus la aceasta nu va trebui sa le udati :).

In continuare va prezint schemele pentru decupare:



Dupa ce a-ti decupat frunzulitele si floricelele nu uitati sa colorati interiorul florilor cu acuarela sau carioca in nuanta galbena. In continuare ve-ti avea nevoie de mai multe sarmulite de aceeasi lungime pe care le infasurati in scoci pentru handmade de nuata verde. Ulterior adunati sarmulitele gramada si infasuratile pe toate impreuna in scoci, cu exceptia capetelor pe care ve-ti lipi florile.  


Indoiti petalele florilor spre interior si lipite de sarmulite. Pentru a oferi un aspect mai bogat florilor, mai adaugati flori si lipiti petalele intre ele. Ramane acum de lipit frunzulitele si buchetul nostru de flori artificiale este gata! 






Daca a-ti incercat sa confectionati asa tip de flori scrieti-mi in comentarii si povestite-mi reusita Dvs!
O zi cat mai productiva sa aveti! 

0 comentarii:

Daca ai intrebari, sugestii, pareri, nu ezita sa-mi scrii :)